Swanbourne Addition

Finished November 2016. This project was designed by us in conjunction with the client. As you can see by the picture the room is light filled and an absolute joy to be in. The solar passive design means the home stays cool in extreme heat and warm on the coldest days in winter. The client has kindly allowed us to show interested parties through the home.


During the middle of summer the walls are protected from direct sun but still allow light to flood in so keeping home cool and light filled.


Sunlight filled room, no need for lights until the sun goes down.

Bassendean Renovation


Before


Footings dug, tested and ready for concrete

IMGP0080IMGP0074IMGP0078IMGP0057
During renovation


After


Project finished May 2016, all of the bricks used in this project were recycled from the demolition. Salvage yard sourced joinery. Some joinery recycled from demolition. The client’s finishes choices were outstanding and really made this project special.